Vinterförvaring

2700 kvm hall

I vår förvaringshall på 2700 kvm erbjuder vi vinterförvaring. Lämna båten vid kajen på hösten hämta den nyservad, sjösatt och klar till våren. Vi erbjuder full service när du vinterförvarar din båt hos oss.

 

Vinterförvara din båt hos oss – lokalt och säkert med full service.

Hösten är här och det är dags att förbereda för att ta upp båten. När man förvarar båten i vinter skyddar man mot skador som is och hårda vindar kan orsaka.

Vi hämtar upp din båt och hjälper dig med allt från endast vinterförvaring om så önskas till full service; vinterkonservering, högtryckstvätt, tvätt, motor/drevservice, polering, bottenmålning, upptagning och sjösättning.

Din båt förvaras i vår lokal på Lokegatan 5F

Frågor och svar

 

  • Vad får man förvara hos er?
   Motorbåtar, segelbåtar, motorcyklar, bilar, flyttlådor m.m.

 

  • Vad är temperaturen i lokalen?
   När det som kallast ute är det mellan 6-7 grader inne i hallen.

 

  • Är lokalen bevakad?
   Förvaringshallen är videobevakad dygnet runt. Väktare från Securitas finns på plats för tillsyn varje dag på morgonen och kvällen.

 

  • Under vilken period gäller vinterförvaringen?
   Fast pris gäller för vinterförvaringen under perioden 1 september 2018 till och med 31 maj 2019. Önskar du förvara ditt objekt längre period går det att göra i mån av plats och överenskommelse om pris.

 

 

  • Kan man ladda objekt under förvaring?
   Kravet från försäkringsbolaget är att all el måste vara frånkopplad från objektet. Laddning i förvaringshall accepteras inte enligt försäkringsvillkoren.

 

  • Kan man få tillgång till objektet under vinterförvaringen?
   Det är endast personal för Maximal Marine Power som har tillgång till lokalen. Tillgång till objektet under vinterförvaringen är väldigt begränsad och i mån av tid. Personal behöver vara på plats och det går inte att reparera, städa/fixa objektet på plats.

 

  • Vad ska man tänka på vid inlämning?
   Gasflaskor eller brandfarlig vätska får ej förvaras i förvaringsobjektet eller lokalen. Huvudströmbrytare skall vara frånslagen och batterier skall vara bortkopplade. Latrin- och vattentankar skall vara tömda. Förvaringsobjektets bränsletankar ska vara fyllda till 95%. Det får inte finnas mat eller dylikt i förvaringsobjektet som kan medföra risk för skadedjursangrepp.

 

 

 

Offert för vinterförvaring

Fyll i era uppgifter nedan så skickar vi en offert för vinterförvaring av din båt
eller ring oss på 0770-221102. Vänligen tänk på att fylla i objektets totala längd och bredd med ev. trailer.


Önskad service:
VinterförvaringKranbil/hamnkranUpptagningSjösättningTvättningVinterkonserveringService av motor/drevPoleringBottenmålning